Πρωτιά του Γρηγοριάδη στα 100μ ύπτιο του μίτινγκ του Μονακό
Ο Αρης Γρηγοριάδης πρώτευσε στον τελικό των 100μ. ύπτιο, στην πρεμιέρα του πρώτου από τα τρία μίτινγκ κολύμβησης «Mare Nostrum», που φιλοξενείται στο Μονακό. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε επίδοση 55.63 και τερμάτισε μπροστά από τον Αμερικανό Πίτερ Μάρσαλ.
Ο Αρης Γρηγοριάδης πρώτευσε στον τελικό των 100μ. ύπτιο, στην πρεμιέρα του πρώτου από τα τρία μίτινγκ κολύμβησης «Mare Nostrum», που φιλοξενείται στο Μονακό.
Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε επίδοση 55.63 και τερμάτισε μπροστά από τον Αμερικανό Πίτερ Μάρσαλ, που με 56.06 κατετάγη δεύτερος.
Δείτε την ημερομηνία και την ώρα του Game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βαλένθια στη «Roig Arena» καθώς επίσης και το πανόραμα των πλέι οφ της Euroleague.