Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σεϊταρίδης μαζί με τον Κοστίνια

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σεϊταρίδης μαζί με τον Κοστίνια

Την τρίτη μεταγραφή του μέσα σε διάστημα δύο ετών πραγματοποίησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, καθώς συμφώνησε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που συμφώνησε με την Ντιναμό Μόσχας. Μαζί του θα είναι και ο Πορτογάλος Κοστίνια, με τον οποίο συμπορεύεται΄τα τελευταία δύο χρόνια.

66

Την τρίτη μεταγραφή του μέσα σε διάστημα δύο ετών πραγματοποίησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, καθώς συμφώνησε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που συμφώνησε με την Ντιναμό Μόσχας.

«Είναι ένας από τους κορυφαίους ακραίους μπακ-χαφ της ηπείρου» αναφέρει η Ατλέτικο Μαδρίτης στην ανακοίνωσή της.
Μετά από 3,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής άσος μετακόμισε στο Πόρτο το καλοκαίρι του 2004. Έμεινε στους «δράκους» για μία περίοδο και τον Μάιο του 2005 υπέγραψε για πέντε χρόνια στη Ντιναμό Μόσχας, όπου ουσιαστικά δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί.

Ετσι, επιστρέφει στην Ιβηρική χερσόνησο και μάλιστα παίρνοντας μαζί του τον Πορτογάλο Κοστίνια, με τον οποίο βαδίζουν μαζί τους τελευταίους 24 μήνες. Συνυπήρξαν στην Πόρτο τη σεζόν 2004-2005 και πήραν παρέα το αεροπλάνο για τη Μόσχα, όταν αποκτήθηκαν από τη Ντιναμό.

Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους.

Ο Σείταρίδης είναι ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, με πρώτο διδάξαντα τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος αγωνίστηκε στους «ροχιμπλάνκος» τη σεζόν 2003-2004.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024