
Κάτω από τις 3.800 μονάδες υποχωρεί το Χρηματιστήριο Αθηνών
Το άσχημο κλίμα που επικρατεί στα περισσότερα διεθνή χρηματιστήρια έχει ως αποτέλεσμα οι επενδυτές στη Σοφοκλέους να συνεχίζουν και τη Δευτέρα να προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις τίτλων, με αποτέλεσμα τη σημαντική υποχώρηση του γενικού δείκτη τιμών.
28
Το άσχημο κλίμα που επικρατεί στα περισσότερα διεθνή χρηματιστήρια έχει ως αποτέλεσμα οι επενδυτές στη Σοφοκλέους να συνεχίζουν και τη Δευτέρα να προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις τίτλων, με αποτέλεσμα τη σημαντική υποχώρηση του γενικού δείκτη τιμών.
Ο γενικός δείκτης τιμών στις 12.45 βρίσκεται στις 3.771,00 μονάδες παρουσιάζοντας μεγάλη πτώση κατά 2,78%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 111 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες παραμένουν όλοι σε αρνητική τροχιά και τις μεγαλύτερες απώλειες έχουν οι εξής: των Πρώτων Υλών με 4,46%, των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με 3,87%, των Ασφαλειών με 3,80%, των Βιομηχανικών Προϊόντων με 3,51% και των Τραπεζών με 3,51%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 2,77% και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης χάνει 3,59%.
Χαρακτηριστικό του αρνητικού κλίματος είναι ότι από τις μετοχές που διακινούνται αυτή την ώρα καμιά μετοχή δεν ενισχύεται, 86 υποχωρούν και δυο παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς


