88

Συνεχείς αυξομοιώσεις καταγράφονται στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 11:55 βρίσκεται στις 4.292,60 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση σε ποσοστό 0,28%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 57,4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κινούνται σε αρνητική τροχιά και τις μεγαλύτερες απώλειες έχουν οι εξής: των τραπεζών με 1,04%, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με 1%, των ασφαλειών με 0,84% και της τεχνολογίας με 0,75%.

Αντίθετα, τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσιάζουν οι εξής δείκτες: του πετρελαίου και αερίου με 0,70%, των βιομηχανικών προϊόντων με 0,61%, των τηλεπικοινωνιών με 0,45% και του Εμπορίου με 0,34%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,43% και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης χάνει 0,27%.

Από τις μετοχές που διακινούνται μέχρι στιγμής 34 σημειώνουν άνοδο, 40 υποχωρούν και 11 παραμένουν αμετάβλητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ