30

Νέα «αγκάθια» για τη ΝΔ εν όψει δημοτικών, καθώς σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Π.Μαντούβαλο, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά θα είναι και ο Τάκης Μελάς. Πρόβλημα και στην Πιερία όπου ο διαγραφείς βουλευτής Β.Πολύζος αμφισβητεί τον επίσημο υποψήφιο για τη Νομαρχία.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος επανέφερε το θέμα της υποψηφιότητας Αγραπίδη στο προσκήνιο με δηλώσεις του στο Mega. Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε τις υποψηφιότητες Παναγιώτη Φασούλα και Τάκη Μελά ως πολύ καλές, οι οποίες ανεβάζουν τον πήχυ.

Παράλληλα, αμφισβήτησε ότι ο νυν δήμαρχος θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ, λέγοντας πως θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. Σημειώνεται ότι ο κ. Μελάς είναι ξάδελφος του βουλευτή της ΝΔ Παναγιώτη Μελά.

Στην Πιερία, ο διαγραφείς Βαγγέλης Πολύζος ξεκαθάρισε ότι δεν θα κατέβει ως «αντάρτης» υποψήφιος, αλλά άφησε αιχμές για τον νομάρχη (που πρόσκειται στη ΝΔ) Γ.Παπαστεργίου.

Μάλιστα, εις βάρος του κατέθεσε μήνυση ζητώντας 500 χιλιάδες ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη από δηλώσεις του νομάρχη.

Πάντως, όπως σημειώνουν Τα Νέα της Τρίτης, η Ρηγίλλης έχει ξεκαθαρίσει στους Β.Πολύζο και Π.Μαντούβαλο ότι αν στηρίξουν «αντάρτες» θα διαγραφούν από το κόμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ