«Λευκή» ισοπαλία στο κλασικό σκοτσέζικο ντέρμπι Σέλτικ – Ρέιντζερς
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Σκοτίας, ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς, που διεξήχθη στο «Πάρκχεντ» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. «Νικητής» του ντέρμπι ήταν οι Χαρτς που απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από τους Ρέιντζερς.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Σκοτίας, ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς, που διεξήχθη στο «Πάρκχεντ» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ο Σωτήρης Κυργιάκος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.
«Νικητής» του ντέρμπι ήταν οι Χαρτς, που παρά την ήττα με 2-1 από την Χιμπέρνιαν χθες Μ.Σάββατο, έμειναν στην δεύτερη -προνομιούχο για το Champions League- θέση της βαθμολογίας και απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από τους Ρέιντζερς, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.