Η ερασιτεχνική ΑΕΚ καταδίκασε τα επεισόδια, αλλά δεν στάθηκε στο πλευρό του Ντέμη
Απέφυγε να πάρει θέση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, για τις αποφάσεις τους Ντέμη Νικολαΐδη να αντιδράσει μέσω της δικαστικής οδού για τα επεισόδια κατά της επιστροφής της αποστολής της «Ένωσης» από τη Θεσσαλονίκη.
26
Απέφυγε να πάρει θέση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, για τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη διάρκειας της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα.
Ωστόσο, χαρακτήρισε ακραία τη συμπεριφορά των οπαδών και απαράδεκτη τη διαιτησία του Κουκουλάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ λυπάται για τα θλιβερά συμβάντα που έλαβαν χώρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας μετά την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.
»Ορισμένοι οπαδοί μας, διακατεχόμενοι από το αίσθημα της πικρίας για την ήττα της ομάδας μας και για τις συνεχείς αδικίες που υφίσταται η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα (με αποκορύφωμα την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία των Κουκουλάκη-Παπαδάκη και της παρέας τους, αποτέλεσμα ευρύτερου σχεδίου κύκλων του παρασκηνίου για να εξουδετερωθεί η ΑΕΚ), εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους με ακραίο τρόπο, ο οποίος δε συνάδει σε φιλάθλους του σωματείου μας.
Επειδή όλους μας συνδέουν η αγάπη και οι μικρές προθέσεις για την προκοπή της ομάδας μας, έστω και αν διαφωνούμε σε επιμέρους τακτικές, πιστεύουμε ότι οποιεσδήποτε διαφορές που μας χωρίζουν θα πρέπει να εκδηλώνονται μέσα σε πνεύμα πολιτισμού, δημοκρατικών αρχών και έτσι όπως αρμόζει σε ανθρώπους που διαπνέονται από τα οράματα, τα ιδεώδη και τα ιδανικά που εκφράζει ποικιλότροπα η ΑΕΚ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Σλάβκο Βίντσιτς: Ο εφιάλτης του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ στη «βίλα των οργίων» και η πορεία προς την καταξίωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442