Στον εισαγγελέα ο φάκελος με τα γραφεία ευρέσεως εργασίας μέσω «090»
Την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τη λειτουργία «Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας» που λειτουργούν «όλο το 24ωρο» και «καλούν τους ανέργους μέσω τηλεφώνων 090 για να βρουν δουλειά» ζητά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καλεί την κυβέρνηση να πάρει θέση.
88
Την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τη λειτουργία «Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας» που λειτουργούν «όλο το 24ωρο» και «καλούν τους ανέργους μέσω τηλεφώνων 090 για να βρουν δουλειά» ζητά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καλεί την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση.
«Κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και την ανάγκη χιλιάδων νέων να βρουν δουλειά, ανοίγουν αυτά τα γραφεία» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση το ΕΚΘ με την οποία ζητείται να ληφθούν από την κυβέρνηση «ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας».
«Θα πρέπει να στελεχωθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και να αναβαπτισθεί ο ΟΑΕΔ και οι υπηρεσίες του και να κλείσουν οριστικά τα γραφεία ενοικίασης των εργαζομένων» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΘ.
Η διοίκηση του ΕΚΘ έχει προσκομίσει στον εισαγγελέα όλον τον φάκελο με τα τηλέφωνα και τα έντυπα, που διανέμονται στην πόλη τα οποία και διαφημίζουν τα συγκεκριμένα γραφεία ευρέσεως εργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εν λόγω έντυπα αναγράφεται με μικρά γράμματα η εταιρεία και η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, που ξεπερνά το κόστος της αστικής μονάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Διαγενεακό τραύμα και η οδύσσεια ενός καταραμένου DNA
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442