Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 14o
Οι παίκτες της ΑΕΚ διαψεύδουν ότι υπήρξε ένταση σχετικά με τις οφειλές

Οι παίκτες της ΑΕΚ διαψεύδουν ότι υπήρξε ένταση σχετικά με τις οφειλές

Εξ ονόματος των συμπαικτών του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος διάβασε ανακοίνωση με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» διαψεύδουν ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών και δυσφορία προς τη διοίκηση της ΠΑΕ για τις οφειλές.

66

Εξ ονόματος των συμπαικτών του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος διάβασε ανακοίνωση με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» διαψεύδουν ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών και δυσφορία προς τη διοίκηση της ΠΑΕ για τις οφειλές.

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι συμφωνεί και είναι στο πλευρό των παικτών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με «μεγάλο ενδιαφέρον» διαβάσαμε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «GOAL News» – τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και στο ρεπορτάζ – ότι υπήρξαν αντιδράσεις και ένταση από την πλευρά μας, για το αν και πότε θα πληρωθούμε.

» Για όλους εμάς που γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει είναι προφανές ότι στόχος της εφημερίδας είναι να δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα, να διαταράξει το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των προπονητών αλλά και να επηρεάσει τις άριστες σχέσεις που έχουμε με τη διοίκηση της ομάδας.

» Θεωρούμε μάλιστα περίεργο το γεγονός ότι ανακαλύφθηκαν και δημοσιεύθηκαν την παραμονή ενός ακόμη σημαντικού αγώνα για την κατάκτηση των στόχων μας.

» Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της ΑΕΚ, θέλουμε να γνωρίζουν ότι το μοναδικό μέλημα όλων μας είναι η κατάκτηση των στόχων μας και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό.

» Δημοσιεύματα σαν το χθεσινό, που έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν σαν στόχο, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μας και να κλονίσουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης στην ομάδα.

» Αυτό δεν πρόκειται να το επιτύχουν με κανένα τρόπο και με κανένα ψεύτικο ή στημένο δημοσίευμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies