Συζητήσεις της Εγνατίας Τράπεζας με την ισπανική BBVA για στρατηγική συνεργασία
Η Εγνατία Τράπεζα βρίσκεται σε συζητήσεις με την ισπανική Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, διευρευνώντας το ενδεχόμενο στρατηγικής συμμαχίας. Ενδιαφέρον για την Εγνατία έχει εκδηλώσει και η αμερικανική General Electric Capital.
Η Εγνατία Τράπεζα βρίσκεται σε συζητήσεις με την ισπανική τράπεζα Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), διευρευνώντας το ενδεχόμενο συμφωνίας για τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας.
«Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους επενδυτές είναι και η BBVA, η οποία βρίσκεται στο στάδιο των νομικών και οικονομικών ελέγχων της Εγνατίας Τράπεζας» ανέφερε την Τρίτη η Εγνατία σε ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Η τράπεζα προσέθεσε ότι οι συζητήσεις με την BBVA ή με άλλους επενδυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη και ότι θα ενημερώσει άμεσα αν υπάρξουν συγκεκριμένες εξελίξεις σχετικά με οποιαδήποτε στρατηγική συμμαχία της τράπεζας.
Η Εγνατία έχει αναθέσει στην Rothchild τη διερεύνηση ενδιαφερομένων επενδυτών με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της τράπεζας.
Ενδιαφέρον για την Εγνατία έχει εκδηλώσει και η αμερικανική General Electric Capital.
Η μετοχή της έκλεισε την Τρίτη με κέρδη 2,19% σε νέο υψηλό έτους στα 6,54 ευρώ μετά την ανακοίνωση αύξησης 114,3% των μετά φόρων προ δικαιωμάτων μειοψηφίας κερδών στα 18,6 εκατ. ευρώ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.