Δεν νοείται ευημερία της Ελλάδας χωρίς ευημερούσα αγροτιά, δηλώνει ο Κ.Παπούλιας
Η πρόοδος και ευημερία της Ελλάδας δεν νοείται χωρίς μια ζωντανή και ευημερούσα αγροτιά που πρέπει να βρίσκεται στην πρωτοπορία της πατρίδας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα.
31
Η πρόοδος και ευημερία της Ελλάδας δεν νοείται χωρίς μια ζωντανή και ευημερούσα αγροτιά που πρέπει να βρίσκεται στην πρωτοπορία της πατρίδας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα.
Την επισήμανση έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας στο Δήμο Αρνης στην Καρδίτσα, μετά την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη της πόλης.
Ο Πρόεδρος επεσήμανε πως μετά την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας στον εθνικό κορμό, ο αγροτικός κόσμος της Θεσσαλίας, «το πολύπαθο αυτό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού, θα χρειαστεί πολυετείς και σκληρούς αγώνες, για να σπάσει τα δεσμά που του επέβαλαν οι κοινωνικοί του δυνάστες, οι τσιφλικάδες».
Στο Μέγαρο Χατζοπλάκη, που ήταν ο επόμενος και τελευταίος σταθμός της διήμερης περιοδείας του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Καρδίτσα, του απενεμήθη τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας των αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων Νίκο Ευθυμιάδη.
Εξάλλου, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας αναφερόμενος στην προεδρική επίσκεψη στην Καρδίτσα τόνισε:
«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας γνώρισε τη σύγχρονη Καρδίτσα. Εδώ από την Καρδίτσα εμείς στέλνουμε ένα μήνυμα. Ότι προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την Ελληνική Περιφέρεια […] ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ότι η σύγχρονη Καρδίτσα μπορεί να είναι στην πρωτοπορία όλης αυτής της αναπτυξιακής προσπάθειας αλλά και παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες περιφέρειες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442