Στο φάιναλ-4 του Champions League ο Ηρακλής, 3-2 σετ την Σκρα στην Πολωνία
Θριαμβευτική πρόκριση για το φάιναλ-4 του Champions League, που θα διεξαχθεί στη Ρώμη (25-26/3), πήρε ο Ηρακλής, επικρατώντας στην Πολωνία της Σκρα Μπέλσατοφ με 3-2. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ-Περούτζια.
Θριαμβευτική πρόκριση για το φάιναλ-4 του Champions League, που θα διεξαχθεί στη Ρώμη (25-26/3), πήρε ο Ηρακλής, επικρατώντας στην Πολωνία της Σκρα Μπέλσατοφ με 3-2.
Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ-Περούτζια.
Ο «γηραιός», που προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης με δύο νίκες επί των Πολωνών, είχε πολύ άσχημο ξεκίνημα στον αποψινό αγώνα, επιτρέποντας στη Μπέλσατοφ να προηγηθεί με 2-0.
Η ελληνική ομάδα, η οποία χρειαζόταν ένα σετ για να προκριθεί, πήρε το τρίτο σετ θέτοντας τα θεμέλια της νίκης, αφού οι Πολωνοί απογοητεύτηκαν.
Τα σετ (πρώτη η Μπέλσατοφ): 25-22, 26-24, 22-25, 22-25, 10-15.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.