«Έκλεισε» το σπίτι της Στουτγκάρδης η Μίντλεσμπρο-Ελαφρύ προβάδισμα για Παλέρμο, Τουν
Η Τουν νίκησε το Αμβούργο με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου UEFA. Το εισιτήριο πήρε ουσιαστικά η Μίντλεσμπρο μετά το 2-1 που πήρε μέσα στην Στουτγκάρδη, ενώ πολύτιμο γκολ για την Παλέρμο στην Πράγα.
Η Τουν νίκησε το Αμβούργο με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου UEFA, αποκτώντας ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «16».
Το εισιτήριο πήρε ουσιαστικά η Μίντλεσμπρο μετά το 2-1 που πήρε μέσα στην Στουτγκάρδη, ενώ πολύτιμο ίσως αποδειχθεί για την Παλέρμο το γκολ που πέτυχε στην Πράγα επί της Σλάβια.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών