Παρελθόν για τον Μακεδονικό ο Φίλιπς λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς
Παρελθόν από το ρόστερ του Μακεδονικού αποτελεί και επίσημα ο Ρασάντ Φίλιπς. Οι διοικούντες την ΚΑΕ ανέφεραν ότι η κίνησή τους αυτή έχει να κάνει με «ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο παίκτης προς τον προπονητή της ομάδας».
Παρελθόν από το ρόστερ του Μακεδονικού αποτελεί και επίσημα ο Ρασάντ Φίλιπς, καθώς η διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό πλέι μέικερ.
Οι διοικούντες την ΚΑΕ ανέφεραν ότι η κίνησή τους αυτή έχει να κάνει με «ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο παίκτης προς τον προπονητή της ομάδας».
Πάντως, είναι γεγονός ότι ο Φίλιπς αγωνίστηκε για περίπου 2,5 μήνες στον Μακεδονικό (αντικατέστησε τον Ντάρεν Κέλι στα τέλη Νοεμβρίου), ωστόσο δεν προσέφερε τα αναμενόμενα.
Ετσι, η διοίκηση του συλλόγου της Κοζάνης αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η «λακωνική» ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Μακεδονικός αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει τη λύση συμβολαίου του αθλητή Ρασάντ Φίλιπς».
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών