Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
Προς χειρουργείο οδεύει ο Μίλτος Σαπάνης

Προς χειρουργείο οδεύει ο Μίλτος Σαπάνης

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο, εάν εξαιρεθεί η περίπτωση του Μίλτου Σαπάνη, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ. Ο έμπειρος μέσος ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

26

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο, εάν εξαιρεθεί η περίπτωση του Μίλτου Σαπάνη, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ. Ο έμπειρος μέσος ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουτρουμάνος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματισθεί για τις 11:00, ενώ τρεις ώρες αργότερα ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνει παραμονές αγώνα, εν όψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με το Αιγάλεω.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
Cookies