Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Υπογράφει ο Μπούτινα μέχρι την Τετάρτη στον Ολυμπιακό

Υπογράφει ο Μπούτινα μέχρι την Τετάρτη στον Ολυμπιακό

Οι επαφές ολοκληρώθηκαν και ο Τόμισλαβ Μπούτινα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, που την επόμενη του θριάμβου στη Νέα Σμύρνη αναζητά προσγείωση μέσω του Τροντ Σόλιντ. «Ερυθρόλευκος» 16χρονος ο Χατζηαντωνίου. Δεν προπονήθηκαν Ανατολάκης, Καφές.

26

Οι επαφές ολοκληρώθηκαν και μέχρι την Τετάρτη ο Τόμισλαβ Μπούτινα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» συμφώνησε σε όλα με τον 31χρονο Κροάτη τερματοφύλακα της Μπριζ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της συμφωνίας.

Ο Μπούτινα, που θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 400 χιλιάδες ευρώ, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, όπως έγινε και στις περιπτώσεις των Νε και Ζεβλάκοφ.

Η απόκτηση του Μπούτινα σημαίνει αυτόματα και τη λύση της συνεργασίας με τον Έρβιν Λέμενς.

Κλήση σε απολογία

Ξανά ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» για να απολογηθούν ρίψη κροτίδων, τα υβριστικά συνθήματα και το άναμμα βεγγαλικών από τους φιλάθλους τους στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Ερυθρόλευκος» ο Χατζηαντωνίου

Τον 16χρονο Ανδρέα Χατζηαντωνίου απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο νεαρός είναι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Την απόκτησή του εισηγήθηκε ο Κυριάκος Καραταϊδης, που τον εντόπισε στην ακαδημία ποδοσφαίρου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κερμανίδη.

Δεν προπονήθηκαν Ανατολάκης και Καφές

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού «τρέχουν» κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ελεύθερο χρόνο για να… απολαύσουν τη νίκη επί του Πανιωνίου, την ανατροπή που πέτυχαν, αλλά και τους έξι βαθμούς διαφορά που πήραν από την ΑΕΚ.

Την Πέμπτη υποδέχονται στο άδειο – λόγω τιμωρίας – «Καραϊσκάκη» την Ξάνθη, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και ο Τροντ Σόλιντ ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του τον Ανατολάκη και τον Καφέ.

Και οι δύο έκαναν θεραπεία σήμερα, καθώς ο πρώτος έχει μια μικρή μυική σύσπαση και ο δεύτερος τενοντίτιδα. Ωστόσο, επιστρέφει ο Οκκάς, που εξέτισε την ποινή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
Cookies