Παρελθόν ο Ιωάννου από τον πάγκο του Πανιωνίου-Υποψήφιοι Μανουσέλης, Ζούρος
Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία του Πανιωνίου με τον Μέμο Ιωάννου, μετά την ήττα των «κυανέρυθρων» από το Μαρούσι. Μανουσέλης και Ζούρος είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάστασή του, υπηρεσιακός προπονητής ο Λινάρδος.
Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία του Πανιωνίου με τον Μέμο Ιωάννου, μετά την ήττα των «κυανέρυθρων» από το Μαρούσι.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, τηλεφώνησε από το εξωτερικό, στον Έλληνα τεχνικό και συμφώνησαν πως η καλύτερη λύση εκατέρωθεν είναι να λύσουν τη συνεργασία τους.
Ο Μάνος Μανουσέλης και ο Ηλίας Ζούρος είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάστασή του, με τον Νίκο Λινάρδο να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.