Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ανασφάλιστοι θα θεωρούνται οι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα υπό την επήρεια αλκοόλ
Ευθύνες και προς τις ασφαλιστικές εταιρείες θα έχουν πλέον οι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα, εφόσον διαπιστωθεί ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ ή τοξικών ουσιών. Η διάταξη αυτή αποτελεί πάγια τακτική στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Ευθύνες και προς τις ασφαλιστικές εταιρείες θα έχουν πλέον οι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα, εφόσον διαπιστωθεί ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ ή τοξικών ουσιών. Η διάταξη αυτή αποτελεί πάγια τακτική στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Σημειώνεται ότι η μέθη θα πρέπει να αποδεικνύεται από αλκοτέστ ή ιατρική εξέταση του οδηγού που έχει εμπλακεί σε ατύχημα.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Πέμπτης, η διάταξη αυτή περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης προς τους αρμόδιους φορείς.
Το νομοσχέδιο καθορίζει επίσης τη δυνατότητα επιβολής προστίμου από τα δικαστήρια σε όσους οδηγούς δεν υποβάλλουν δήλωση ή δηλώνουν ψευδή στοιχεία έπειτα από πρόκληση ατυχήματος.
Στο σχέδιο νόμου αποσαφηνίζονται ακόμα και ζητήματα ισχύος της ασφάλισης με τη μεταβίβαση του οχήματος, αλλά και από το πότε μπορεί να αρνηθεί η ασφαλιστική εταιρεία την αποζημίωση τρίτου, στην περίπτωση που έχει λυθεί η ασφάλιση με τον ασφαλισμένο της.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου