Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
«Παραλία» πηγαίνει η ΑΕΚ που αναμένει την ενσωμάτωση του Έμερσον

«Παραλία» πηγαίνει η ΑΕΚ που αναμένει την ενσωμάτωση του Έμερσον

Παραλιακά συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ. Η κακοκαιρία... ξεσπίτωσε την ομάδα της «Ένωσης», που Πέμπτη και Παρασκευή θα προπονηθεί στο γήπεδο του Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια. Εκεί θα γνωρίσει τη νέα ομάδα του ο Έμερσον, που αποχαιρέτησε συγκινημένος την Ξάνθη.

66

Παραλιακά συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ. Η κακοκαιρία… ξεσπίτωσε την ομάδα της «Ένωσης», που Πέμπτη και Παρασκευή θα προπονηθεί στο γήπεδο του Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια.

Την Τετάρτη οι «κιτρινόμαυροι» μετέβησαν στους χιονισμένους Θρακομακεδόνες ανά μικρά γκρουπ ατόμων για να γίνει ευκολότερη η μετάβασή τους και προπονήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο προς αναζήτηση ζεστασιάς.

Ο Σάντος ετοιμάζει – για στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή – τον Βαγγέλη Μόρα για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γεωργέας και Κόντης.

Στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας αναμένεται να κάνει την Πέμπτη την πρώτη εμφάνισή του ο Έμερσον. Ο Σάντος σκέφτεται σοβαρά να τον ξεκινήσει μπροστά από την ζώνη της άμυνας, αν και προβληματίζεται για τον χρόνο που θα χρειαστεί για την προσαρμογή του.

Με όμορφες αναμνήσεις άφησε ο Έμερσον την Ξάνθη

Την Τετάρτη ο Έμερσον αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στην Ξάνθη και τον Γιάννη Ματζουράκη.

«Ήταν πολύ ωραία περίοδος, πραγματικά μου άρεσε πολύ, τόσο η ομάδα όσο και η πόλη. Η Ξάνθη είναι μια ήσυχη πόλη, με πολύ καλούς και φιλικούς ανθρώπους, που όλοι σε χαιρετάνε στον δρόμο και προσπαθούνε να σε βοηθήσουν» είπε ο Βραζιλιάνος.

Και συμπλήρωσε:

«Αισθάνθηκα πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή. Η Ξάνθη αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά. Νομίζω πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό, αλλά στο τέλος είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα.

» Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει αυτές τις ανατροπές.Είναι συγκινητικό να βλέπεις τον κόσμο να στεναχωριέται, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

» Πρέπει να υποστηρίξουν την ομάδα, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Τους εύχομαι υγεία και επίτευξη των προσωπικών τους στόχων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
Cookies