Με τιμωρία κινδυνεύει ο διαιτητής του ντέρμπι, Καλόπουλος
Με αποκλεισμό απο την κλήρωση για μια ή δύο αγωνιστικές ημέρες, κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Καλόπουλος, για τη διαιτησία του στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. O παρατηρητής διαιτησίας, Γιώργος Μπίκας, του έχει βάλει πολύ χαμηλό βαθμό στον πειθαρχικό έλεγχο.
Με αποκλεισμό απο την κλήρωση για μια ή δύο αγωνιστικές ημέρες, κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Καλόπουλος (Συνδέσμου Θεσσαλονίκης), για τη διαιτησία του στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (3-2).
Η βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, μπορεί να μην παραπέμπει στην Πειθαρχική τον Καλόπουλο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 7,5 κατά μέσο όρο, αλλά του βάζει πολύ χαμηλό βαθμό στον πειθαρχικό έλεγχο, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε αποβάλλει έναν ή δύο παίκτες.
Παράλληλα, όμως, παραπέμπονται στην Πειθαρχική Επιτροπή οι βοηθοί διαιτητές Δάλλας και Πασπαλιάρης, για λανθασμένες υποδείξεις τους στους αγώνες Ηρακλή-Ακράτητου (1-0) και ΟΦΗ-Καλαμαριάς (1-2), αντίστοιχα.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.