Στο «νησί των Φαιάκων» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντρε Ντ Ακόλ, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του νεαρού παίκτη ένα χρόνο στην Κέρκυρα και έτσι θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.
Στο «νησί των Φαιάκων» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντρε ΝτΑκόλ, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του νεαρού παίκτη στην Κέρκυρα για ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με την ΠΑΕ Κέρκυρα για την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, για ένα χρόνο του ποδοσφαιριστή Αλεξάντρε Ντ Ακόλ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.