Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
«Σειρήνες» από την Ρώμη για τον Καφέ, που δηλώνει κολακευμένος

«Σειρήνες» από την Ρώμη για τον Καφέ, που δηλώνει κολακευμένος

Κινήσεις για να αποκτήσει τον Παντελή Καφέ αναμένεται να κάνει η Ρόμα. «Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι ασχολούνται μαζί μου» δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού, τον οποίο θα παρακολουθήσει κατάσκοπος των Ρωμαίων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

66

Κινήσεις για να αποκτήσει τον Παντελή Καφέ αναμένεται να κάνει η Ρόμα το καλοκαίρι, οπότε και θα λήξει το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου με τον Ολυμπιακό.

Το ενδιαφέρον των «τζαλορόσι ταξίδεψε μάλιστ μέχρι την Βρετανία, καθώς το Skysport.com φιλοξενεί δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» άσου σχετικές με την μεταγραφή του.

«Μου έχουν πει ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχει κατάσκοπος στην Ρόμα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά ο Καφές.

Και συμπλήρωσε:

«Γνωρίζω ότι η Ρόμα είναι ένα μεγάλο σωματείο με πρωταγωνιστές όπως ο Τότι και ο Κιβού και όπως είναι φυσικό, είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι ασχολούνται μαζί μου».

Πάντως, στις προθέσεις της «ερυθρόλευκης» διοίκησης είναι να καλέσει τον παίκτη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για να συζητήσουν την προοπτική της πρόωρης ανανέωσης, όπως έγινε με τον Στολτίδη και τον Πάντο.

Ωστόσο, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η δική του περίπτωση θα είναι η πιο δύσκολη από τις τρεις.

Προπονήθηκε ο Γεωργάτος, καλύτερα ο Ριβάλντο

Κανονικά έλαβε μέρος ο Γρηγόρης Γεωργάτος στην προπόνηση της Τρίτης, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το μικροπρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Κανονικά γυμνάστηκε και ο Κλεόπας Γιάννου, μολονότι που δεν έπαιξε στο δίτερμα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού του.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλή και εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα επανένταξής του στην ομάδα.

Σχετικά με τον Ριβάλντο, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση καθώς ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Από την Τετάρτη, ο Βραζιλιάνος άσος θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ανατολάκης και Στολτίδης έκαναν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και θεραπεία, καθαρά για προληπτικούς λόγους, καθώς είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Ο Βενετίδης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα.

Στο Coppa Africa ο Τουρέ

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού, Ανρί Μισέλ, ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής της Αιγύπτου. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Γιάγια Τουρέ.

Νέα κλήση για απολογία

Νέα κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή, επειδή «… στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ιωνικό φίλαθλοί της εκφώνησαν υβριστικά συνθήματα, ενώ στο 88ο λεπτό του αγώνα και μετά την επίτευξη τέρματος από την ομάδα τους φίλαθλοι της εγκαλούμενης έριξαν δύο (2) καπνογόνα. Επίσης μετά τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλούμενης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Απριλίου 2026
Cookies