Πρώτη στον κόσμο Λίβερπουλ για το 2005-Ο Μπενίτεθ θέλει τους Θέσαρ, Κολοτσίνι
Στην πρώτη θέση στην κατάταξη των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου βρίσκεται η Λίβερπουλ για το 2005 (38ος ο Ολυμπιακός, 101ος ο Παναθηναϊκός, 134η η ΑΕΚ). Τους αμυντικούς της Λα Κορούνια, Θέσαρ και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι θέλει ο Ράφα Μπενίτεθ.
Στην πρώτη θέση στην κατάταξη των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου βρίσκεται η Λίβερπουλ για το 2005, έχοντας συγκεντρώσει 317 βαθμούς.
Στην δεύτερη θέση είναι η Ίντερ (307), ενώ τρίτη ακολουθεί η Μπάγερν Μονάχου (281) και την πεντάδα πλαισιώνουν η Μίλαν (263) και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (254).
Από ελληνικής πλευράς, πρώτος είναι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην 38η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 101ος και η ΑΕΚ 134η.
Προς Γαλικία βλέπει η Λίβερπουλ
Δύο αμυντικούς της Λα Κορούνια, τους Θέσαρ και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ράφα Μπενίτεθ.
Παρά την καλή αμυντική παρουσία τους, οι «κόκκινοι» χρειάζονται ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού, εκεί όπου ο Σάμι Χίπια δεν μπορεί να αποφύγει πλέον κάποια λάθη.
«Χρειαζόμαστε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και παρακολουθούμε τέσσερις ή πέντε επιλογές. Είχαμε κάποιες ιδέες από το καλοκαίρι και αυτές εξετάζουμε και τώρα.
» Δύο πολύ καλές περιπτώσεις είναι αυτές του Θέσαρ και του Κολοτσίνι» τόνισε ο Μπενίτεθ και ενώ ο αμυντικός της Μπρόντμπι, Ντανιέλ Αγκερ, βρίσκεται επίσης πολύ υψηλά στην λίστα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Ο Κόρι Τζόσεφ σε δηλώσεις του αποκάλυψε ένα σχόλιο οπαδού του Ολυμπιακού που το απένειμε εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.