Πάνω από 30 χιλιάδες άστεγους άφησε στο πέρασμά της από την Ονδούρα η καταιγίδα Γάμα
Περισσότεροι από 30 χιλιάδες άνθρωποι έμειναν άστεγοι στην Ονδούρα εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Γάμα, ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη. Η καταιγίδα στοίχισε τη ζωή 34 ατόμων και προκάλεσε εκτεταμμένες πλημμύρες στις παραθαλάσσιες περιοχές.
30
Περισσότεροι από 30 χιλιάδες άνθρωποι έμειναν άστεγοι στην Ονδούρα εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Γάμα, ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη. Η καταιγίδα στοίχισε τη ζωή 34 ατόμων και προκάλεσε εκτεταμμένες πλημμύρες στις παραθαλάσσιες περιοχές.
Η τροπική καταιγίδα που έπληξε την Ονδούρα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις φυτείες μπανάνας, που προμηθεύουν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορείου μπανάνας στον κόσμο.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΗΕ, στην Ονδούρα έχουν σταλεί πέντε ομάδες εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού για να εξετάσουν το μέγεθος των καταστροφών σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.
Ήδη το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα έχει διανείμει βοήθεια σε χιλιάδες οικογένειες και προγραμματίζει την παροχή 1750 τόνων τροφίμων στο προσεχές τρίμηνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναβάθμιση για το ελικοδρόμιο του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Μια αγκαλιά αγάπης και προσφοράς στον Πειραιά
- Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα
- Κατερίνα Καινούργιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον τοκετό και η επιστροφή στην εκπομπή
- Stoiximan: «Πού ήσουν;»
- Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι δηλώνει και πόσα ακίνητα διαθέτει
- Ηράκλειο: Το σημείο που βρέθηκε αιμόφυρτη η 28χρονη μητέρα – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442