Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές εν μέσω αρνητικού κλίματος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια προχωρούν σε ρευστοποιησεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης ο ΟΤΕ.
27
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές εν μέσω αρνητικού κλίματος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια προχωρούν σε ρευστοποιησεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης υποχωρεί κατά 0,49% στις 3.483,90 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 29 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΤΕ σημειώνει πτώση 0,22% στα 17,90 ευρώ, καθώς στο εννεάμηνο παρουσίασε ζημιές λόγω του προγράμματος εθελουσίας εξόδου. Πάντως, οι ζημιές γ΄τριμήνου ήταν μικρότερες από τις αναμενόμενες.
Σε χαμηλότερα επίπεδα υποχωρούν και οι μετοχές της Εμπορικής (-1,21% στα 24,40 ευρώ) και της Αγροτικής Τράπεζας (-1,59% στα 4,96 ευρώ), παρά τα θετικά αποτελέσματα εννεαμήνου που ανακοίνωσαν την Δευτέρα.
Απώλειες για τις μετοχές των ΕΛΠΕ (-1,02% στα 11,66 ευρώ) και της Motor Oil (-0,85% στα 18,60 ευρώ), καθώς ακολουθούν την πορεία των διεθνών τιμών του πετρελαίου.
O FTSE/ASE 20 υποχωρεί κατά 0,50% και ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει πτώση 0,53%.
Στο σύνολο των μετοχών, 13 ενισχύονται, 51 υποχωρούν και 333 είναι αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
- PM: Meeting With Erdogan in Feb.; Downplays Latest Bizaare Rama Quip
- Θλίψη στη Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρος της, Ρόκο Κομίσο
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»
- Πέθανε ο αρχιτέκτονας της Viohalco Νίκος Στασινόπουλος
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
