Η γερμανική κυβέρνηση πωλεί το μερίδιο της στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Το μερίδιο της στην εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, Fraport, πωλεί η γερμανική κυβέρνηση, καθώς επιταχύνει τις αποκρατικοποιήσεις σε μία προσπάθεια να μειώσει το έλλειμμα της χώρας κάτω από το 3% του ΑΕΠ.
Το μερίδιο της στην εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, Fraport, πωλεί η γερμανική κυβέρνηση, καθώς επιταχύνει τις αποκρατικοποιήσεις σε μία προσπάθεια να μειώσει το έλλειμμα της χώρας κάτω από το 3% του ΑΕΠ.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, το γερμανικό Δημόσιο πωλεί το 18,2% (που ελέγχει συνολικά) της εταιρείας σε θεσμικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων 10,6 εκατ. μετοχών μέσω άμεσης διάθεσης και επιπλέον 6 εκατ. μετοχές μέσω συμβολαίων προαίρεσης (call option).
Το τίμημα της πώλησης υπολογίζεται σε 665 εκατ. ευρώ.
Η Γερμανία, υπό την πίεση της Κομισιόν, πωλεί μετοχές που κατέχει σε επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα, προκειμένου να αποφύγει μία δραστική περικοπή των κοινωνικών δαπανών.
Η κυβέρνηση της χώρας σχεδιάζει επίσης να πωλήσει, μέσα στο 2006, τις μετοχές της στις εταιρείες Deutsche Telekom και Deutsche Post. Από το 2000, αντλεί ετησίως από τις μετοχοποιήσεις 5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας