
Με το ΑΦΜ του διαχειριστή η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης τη χειμερινή περίοδο
Με τη χρήση του ΑΦΜ του εκάστοτε διαχειριστή της πολυκατοικίας θα γίνεται η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο. Έτσι δεν θα χρειαστεί η έκδοση ειδικού ξεχωριστού ΑΦΜ από τις ΔΟΥ για κάθε κτίριο, όπως ήταν η αρχική σκέψη.
30
Με τη χρήση του ΑΦΜ του εκάστοτε διαχειριστή της πολυκατοικίας θα γίνεται η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο.
Έτσι δεν θα χρειαστεί η έκδοση ειδικού ξεχωριστού Αριθμού Φορολογικού Μητρώου από τις ΔΟΥ για κάθε κτίριο, όπως ήταν η αρχική σκέψη. Τη σχετική διευκρίνιση έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας.
H καταγραφή θα γίνει με την υποχρεωτική υποβολή, με τις φορολογικές δηλώσεις του 2006, των τιμολογίων αγοράς πετρελαίου θέρμανσης. Ειδικά για τις πολυκατοικίες, τα τιμολόγια θα υποβάλλονται με τη δήλωση του διαχειριστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου

