Πανδαιμόνιο κατά την προσαγωγή του δράστη της δολοφονίας Κούσογλου στον εισαγγελέα
Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης, δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Κούσογλου, πριν από 4 μήνες, στη Βέροια. Έξω από τα δικαστήρια, συγγενείς της άτυχης 20χρονης προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.
Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης, δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Κούσογλου, πριν από 4 μήνες, στη Βέροια.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, καθώς έξω από τα δικαστήρια απειλήθηκαν επεισόδια όταν συγγενείς της άτυχης 20χρονης προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.
Ο Μουρατίδης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την προσεχή Τρίτη.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε επίσης και ο 40χρονος ξάδερφος του δράστη, ο οποίος τον είχε βοηθήσει να θάψουν το πτώμα της Κούσογλου σε παρόχθια περιοχή του ποταμού Αλιάκμονα.
Σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για υπόθαλψη εγκληματία και περιύβριση νεκρού.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων