
Ενημέρωση του Κάρολου Παπούλια από τον Π.Μολυβιάτη για τα εθνικά θέματα
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα ο Πέτρος Μολυβιάτης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν ιδιαίτερα για το πρόσφατο ταξίδι του ΥΠΕΞ στην Αγκυρα.
30
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα ο Πέτρος Μολυβιάτης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν ιδιαίτερα για το πρόσφατο ταξίδι του ΥΠΕΞ στην Αγκυρα.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, επίσης εξετάστηκε το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και το ενδεχόμενο επανέναρξης συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/4): Δράση με Ολυμπιακό στη Euroleague και ΑΕΚ στο Conference
- Νίνο: Η επανασύνδεση με τη Ζόζεφιν και πόσο κοντά είναι ο γάμος του ζευγαριού
- Στασιμοπληθωρισμός: Αυξάνεται η ανησυχία σε Ευρώπη και Ελλάδα – Δυσοίωνα τα σενάρια για την ανάπτυξη
