Με απώλειες 0,89% έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Μ.Δευτέρα
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν τη Μ.Δευτέρα στο Χρηματιστήριο, με το γενικό δείκτη να κλείνει λίγο πάνω από τις 2.900 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους κλάδους της αγοράς.
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν τη Μ.Δευτέρα στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,89% στις 2.905,64 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 180,1 εκατ. ευρώ.
Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καταγράφουν απώλειες, με αφορμή τη μεγάλη πτώση του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στη Γερμανία.
Στη Σοφοκλέους οι ρευστοποιήσεις επικεντρώθηκαν σε υψηλή και μικρή κεφαλαιοποίηση.
Ο FTSE/ASE 140 υποχώρησε κατά 0,88% στις 3.404,30 μονάδες και ο FTSE/ASE 20 σημείωσε πτώση 0,99% στις 1.619,98 μονάδες. Ο FTSE/ASE Mid Cap 40 κατέγραψε απώλειες 0,07% και ο FTSE/ASE Small Cap 80 έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,87%.
Όλοι σχεδόν οι κλαδικοί δείκτες τερμάτισαν σε αρνητικό έδαφος. Τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι εταιρείες Τηλεπικοινωνιών (-1,73%) και τα υψηλότερα κέρδη οι εταιρείες Βασικών Μετάλλων (+1,45%).
Την υψηλότερη αξία συναλλαγών συγκέντρωσαν οι μετοχές της Cosmote (-1,92% στα 14,32 ευρώ), της Alpha Bank (-1,05% στα 26,30 ευρώ) και της Eurobank (-0,98% στα 24,22 ευρώ).
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 83 σημείωσαν άνοδο, 185 υποχώρησαν και 117 παρέμειναν αμετάβλητες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας