Επιμένει η ΟΤΟΕ για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων και ετοιμάζει κινητοποιήσεις
Αμετακίνητη στις θέσεις τις για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων παραμένει η ΟΤΟΕ, η οποία προσανατολίζεται μάλιστα σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως προκύπτει από τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την Παρασκευή.
Αμετακίνητη στις θέσεις τις για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων παραμένει η ΟΤΟΕ, η οποία προσανατολίζεται μάλιστα σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως προκύπτει από τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την Παρασκευή.
Συγκεκριμένα, η ΟΤΕ επιμένει στην πρότασή της για τη δημιουργία Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων για όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις.
Υποστηρίζει δε, ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία συμφωνία, εάν κυβέρνηση και τράπεζες δεν δεχθούν τις θέσεις της, που συνεπάγονται -όπως υποστηρίζει η ΟΤΟΕ- διασφάλιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στις τράπεζες, καθώς και ένταξη όλων των νεοπροσλαμβανόμενων στο Ενιαίο Ταμείο, ώστε να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά του.
Τέλος, το Γενικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ να αξιολογήσει την πορεία των εξελίξεων και να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, για να κλιμακώσει την πίεση, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη βάση των θέσεων της Ομοσπονδίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας