Επιπλέον 1% της Cosmote πέρασε στον ΟΤΕ
Ποσοστό ίσο με περίπου 1% του μετοχικού της κεφαλαίου της Cosmote αγόρασε ο ΟΤΕ ανεβάζοντας το ποσοστό στη θυγατρική του κοντά στο 60%. Συγκεκριμένα, πωλήθηκαν 3.484.432 μετοχές στην τιμή των 14 ευρώ, δηλαδή συνολικό ποσό 48,78 εκατ. ευρώ.
28
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι στη συνεδρίαση της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2005 αγόρασε 3.484.432 μετοχές της θυγατρικής του εταιρείας Cosmote ΑΕ, ποσοστό ίσο με περίπου 1% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η πράξη πραγματοποιήθηκε στην τιμή των 14 ευρώ ανά μετοχή, δηλαδή αφορά συνολικό ποσό 48,78 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον ο ΟΤΕ ανεβάζει το ποσοστό του στην Cosmote στο 59,980% από 58,980%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στέγη: Το όνειρο της ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη ξεθωριάζει – Ένας στους δύο αμφιβάλλει ότι θα πάρει σπίτι
- Τρίμηνη αφαίρεση διπλώματος και φυλάκιση 20 μηνών στην τραγουδίστρια που παρέσυρε οχήματα στο Κολωνάκι
- Με Μόρις και Χολ στον ημιτελικό με το Μαρούσι ο Ολυμπιακός
- «Ελ. Βενιζέλος»: Νέα βλάβη σε ραντάρ – Τι λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έπαιζε τα ρέστα της για τη Χατζηδάκη, λόγω των αποκαλύψεων για τον γαλάζιο Χιλετζάκη
- Βουλή: Αρση ασυλίας Πολάκη εν μέσω καταγγελιών για κυβερνητική αυθαιρεσία


