
Κινητοποίηση στα υπουργεία Υγείας και Παιδείας για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια
Έντονη ανησυχία προκάλεσε στις αρμόδιες αρχές ένα ύποπτο κρούσμα μηνιγγίτιδας -κατά πάσα πιθανότητα-, που παρουσιάστηκε σε μαθήτρια της Γ Γυμνασίου του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Η μαθήτρια νοσηλεύεται τώρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό.
71
Αμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών των υπουργείων Παιδείας και Υγείας για την αντιμετώπιση ύποπτου κρούσματος, κατά πάσα πιθανότητα μηνιγγίτιδας, που παρουσιάστηκε σε μαθήτρια της Γ τάξης του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, στο νομό Λέσβου.
Τη μαθήτρια, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Καλός.
Νωρίτερα. ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Υγείας Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ζητώντας τη συνδρομή του υπουργείου Υγείας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας και Παιδείας του νομού Λέσβου, ώστε να ληφθούν όλα τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα και να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες προς τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός
- Η τελειότητα δεν φέρνει την ευτυχία
- Η Βρετανία βγαίνει διαιρεμένη μετά τις εκλογές – Τα κόμματα υπέρ της ανεξαρτησίας ενισχύονται διαρκώς
- H Eλλάδα στο Ευρωβαρόμετρο: Σε κακή οικονομική κατάσταση το 46% – Δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση το 77%
- «Εργαζόμενοι σκύλοι»: κάτι περισσότερο από καλύτεροι φίλοι
- Ασφυκτιά η Γενιά Ζ: Δεν μπορεί να σταθεί μόνη της οικονομικά – Τα χαμηλά εισοδήματα… αναβάλλουν τη ζωή τους


