
Ανοίγει από την Τρίτη, με περιορισμούς, η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Ανοίγει από τις 5 το πρωί της Τρίτης η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, αλλά η κίνηση των αυτοκινήτων θα γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, μέχρις ότου αντικατασταθεί το καλώδιο που έχει υποστεί ζημιά.
28
Ανοίγει από τις 5 το πρωί της Τρίτης η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, αλλά η κίνηση των αυτοκινήτων θα γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, μέχρις ότου αντικατασταθεί το καλώδιο που έχει υποστεί ζημιά.
Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε ότι η εταιρεία που κατασκεύασε και λειτουργεί το έργο, «Γέφυρα ΑΕ», διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και «εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την εμπιστευόμαστε».
Όπως εξήγησε ο υπουργός, θα συνεχισθούν οι έρευνες για τα αίτια της καταστροφής του καλωδίου αλλά η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη γέφυρα και εγγυάται την ασφάλεια της.
Σε ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται -μεταξύ άλλων- ότι: «Οι κάτοχοι εβδομαδιαίων ή μηνιαίων καρτών που δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιούν τη Γέφυρα για πέντε ημέρες δεν θα ζημιωθούν αλλά αντιθέτως: Η Γέφυρα Α.Ε. τους αποζημιώνει γι’ αυτή την ταλαιπωρία με την προσφορά μίας δωρεάν μηνιαίας κάρτας. Το πλεονέκτημα για τον συνδρομητή είναι δέκα δωρεάν διελεύσεις που ισχύουν για ένα μήνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου


