Στην τελική ευθεία η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
Για έβδομη και τελευταία φορά συνεδρίασε την Τρίτη η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την υπόθεση με τα αυξημένα τιμολόγια σε επτά αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της έρευνας της Επιτροπής ξεκινά την Πέμπτη.
71
Ο τρίτος κύκλος της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού -με κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις- αρχίζει την Πέμπτη, προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση για τη συμβολή των σούπερ μάρκετ στην ακρίβεια.
Την Τρίτη συνεδρίασε για έβδομη και τελευταία φορά η Ολομέλεια του οργάνου, προκειμένου να τοποθετηθούν με τις δευτερολογίες τους οι συνήγοροι των επτά αλυσίδων σούπερ μάρκετ και του ΣΕΣΜΕ, που κατηγορούνται για την υπόθεση.
Παράγοντες της αγοράς τονίζουν ότι δεν υπάρχουν ασφαλείς εκτιμήσεις για το διάστημα που θα μεσολαβήσει έως την ετυμηγορία της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει.
Την Τρίτη πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων κατέθεσε στην Ολομέλεια έγγραφο, με επισημάνεις που προσφέρουν ένα ισχυρό χαρτί υπεράσπισης στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα: Ο νόμος περί χορήγησης αμνηστίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης