
Πειθαρχική δίωξη εις βάρος Πρωτοδίκου που χειριζόταν υποθέσεις ναρκωτικών
Πειθαρχική δίωξη για βαριά αμέλεια και ανάρμοστη συμπεριφορά ασκήθηκε εις βάρος της Πρωτοδίκου Αθηνών, που διετέλεσε ανακρίτρια σε υποθέσεις ναρκωτικών και εμπλέκεται στην έρευνα που διεξάγεται από τον αντεισαγγελέα ΑΠ για την ύπαρξη κυκλώματος στη Δικαισύνη.
71
Πειθαρχική δίωξη για βαριά αμέλεια και ανάρμοστη συμπεριφορά ασκήθηκε εις βάρος της Πρωτοδίκου Αθηνών, που διετέλεσε ανακρίτρια σε υποθέσεις ναρκωτικών και εμπλέκεται στην έρευνα που διεξάγεται από τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Γ.Σανιδά για την ύπαρξη κυκλώματος στο χώρο της Δικαισύνης.
Μεταξύ άλλων, η Πρωτοδίκης κατηγορείται ότι κατά τον χειρισμό 30 υποθέσεων ναρκωτικών είχε προτείνει να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι ή να τους επιβληθούν μόνο περιοριστικοί όροι, ενώ ο εισαγγελέας είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης τους. Αλλη κατηγορία αφορά σε καταναλωτικά δάνεια που έπαιρνε από τράπεζες και δεν πλήρωνε τις δόσεις.
Όπως είναι γνωστό, για την εμπλοκή της Πρωτοδίκου σε υποθέσεις ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική έρευνα από τον αντεισαγγελέα ΑΠ, ενώ εκκρεμεί και αίτημα για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών δικών της και ενός αρχιμανδρίτη που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται ότι έπαιξε το ρόλο μεσάζοντα μεταξύ δικαστών και τρίτων προσώπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes του, μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Sugar: Ο πρώτος πιστοποιημένος σκύλος ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών-μελών της
- Τελευταίο σταθμός σήμερα η Θεσσαλονίκη πριν το Συνέδριο της ΝΔ – Ομιλίες Μητσοτάκη και Δένδια
- Μήνυμα Τασούλα για την Ημέρα της Ευρώπης: Η ΕΕ παραμένει κορυφαίο εγχείρημα ειρηνικής συνεργασίας και προόδου των λαών
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)
