
Ένταση και επεισόδια στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη
Αθήνα: Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν την Τρίτη σε κτίριο του ΟΚΑΝΑ, στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί απομάκρυναν μέσα απ' αυτό κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στη λειτουργία μονάδας χορήγησης μεθαδόνης.
Αθήνα: Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν την Τρίτη σε κτίριο του ΟΚΑΝΑ, στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί απομάκρυναν μέσα απ’ αυτό κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στη λειτουργία μονάδας χορήγησης μεθαδόνης.
Η επέμβαση για την απομάκρυνση των κατοίκων που έχουν καταλάβει το κτίριο από το Σεπτέμβριο του 2001, έγινε παρουσία εισαγγελέα και στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, επεισόδια και αντεγκλήσεις, χωρίς όμως να γίνουν συλλήψεις.
Οι κάτοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται έξω από το κτίριο του ΟΚΑΝΑ, καθώς υποστηρίζουν ότι η λειτουργία μονάδας χορήγησης μεθαδόνης θα υποβαθμίσει περισσότερο την περιοχή. Το κτίριο περιφρουρεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.
health.in.gr
- «Περίμενε έναν χρόνο»: Όταν η Ελισάβετ προειδοποίησε τον Χάρι για τον γάμο του
- Τέμπη: Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας ζητάει την πλήρη φωτογραφική κάλυψη της δίκης
- Θεσσαλονίκη: Απολύθηκε από τον ΟΑΣΘ ο οδηγός που πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Εικοσιένα: Η αλήθεια όπως δεν τη μαθαίνουν στα σχολειά
- Νέα επίθεση Τραμπ προς την Ευρώπη: Βρείτε λίγο θάρρος, πηγαίνετε στα Στενά του Ορμούζ και πάρτε το πετρέλαιο μόνοι σας
- Μετά το Πάσχα η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Τι είπαν Μητσοτάκης-Κακλαμάνης για την προ ημερησίας

