Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η Πιονγιάνγκ απορρίπτει τα περί αφαίρεσης προτραίτων του προέδρου Κιμ Γιονγκ-Ιλ
Αξιωματούχοι της Πιονγιάνγκ απορρίπτουν ως «αβάσιμα μυθεύματα» τα περί αφαίρεσης των πορτραίτων του προέδρου Κιμ Γιονγκ-Ιλ από δημόσια κτίρια της χώρας, σε μία διαφαινόμενη προσπάθεια άμβλυνσης της λατρείας στο πρόσωπο του 63χρονου Βορειοκορέατη ηγέτη.
Αξιωματούχοι της Πιονγιάνγκ απορρίπτουν ως «αβάσιμα μυθεύματα» τα περί αφαίρεσης των πορτραίτων του προέδρου Κιμ Γιονγκ-Ιλ από δημόσια κτίρια και υπηρεσίες της χώρας, σε μία διαφαινόμενη προσπάθεια άμβλυνσης της λατρείας στο πρόσωπο του 63χρονου Βορειοκορέατη ηγέτη.
Τρεις ημέρες αφότου ήλθαν στο φως οι περίεργες πληροφορίες για «μαζική απόσυρση» πορτραίτων του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua μεταδίδει λακωνική δήλωση αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών της Βορείου Κορέας περί «μυθευμάτων».
Διπλωμάτες από τη Βόρειο Κορέα έχουν, πάντως, δηλώσει πως η αφαίρεση ποτραίτων του Κιμ Γιονγκ-Ιλ έχει αρχίσει από τον Σεπτέμβριο ή ακόμη και τον Αύγουστο. Το πορτραίτο του φέρεται να έχει αποσυρθεί ακόμη και από το Μέγαρο Λαϊκής Κουλτούρας στην Πιονγιάνγκ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!