
Επιφυλακτικός ο Γ.Παπανδρέου ως προς τη συναίνεση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Επιφυλακτικός ως προς το κατά πόσον θα επικρατήσει τελικά συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής «ακολουθεί δύο γραμμές».
43
Επιφυλακτικός ως προς το κατά πόσον θα επικρατήσει τελικά συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
Ειδικότερα, στη διάρκεια της συνεδρίασης των συντονιστών υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «ακολουθεί δύο γραμμές, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει τις εκλογές».
Σύμφωνα με το Βήμα, αιτιολογώντας την άποψη αυτή, ανέφερε ότι η κυβέρνηση κάθε φορά «ανοίγει από ένα θέμα» ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση στους πολίτες ότι «εργάζεται, ψάχνει τα ζητήματα, ερευνά, παράγει έργο» και από την άλλη επιμένει στην πόλωση, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι «αυτό φταίει για όλα».
Ανέφερε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση δεν παράγει έργο, δεν φέρνει νομοσχέδια στη Βουλή και πως αν δεν υπήρχε το νομοσχέδιο περί του «συνηγόρου της Υγείας», δεν θα υπήρχε καν νομοθετική εργασία. «Πού εμείς που δεν προφταίναμε να συζητάμε νομοσχέδια στη Βουλή» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ρέππας.
Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έχει επιλέξει τη λεγόμενη «ακίνδυνη ατζέντα» στην πολιτική του και ασχολείται με τις εξεταστικές και τη σκανδαλολογία, αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της ακρίβειας, της παιδείας, της επιδότησης του πετρελαίου, των αγροτών.
Εξέφρασε, τέλος, την άποψη ότι την άνοιξη, με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, «όλα είναι ανοικτά, όλα παίζονται».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραδοχή από τον στρατό του Ισραήλ ότι μέλος του προκάλεσε φθορές σε άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Ένα είδος έκστασης: Γιατί η metal φοράει μάσκες;
- Ελεύθερος χρόνος: Γιατί νιώθουμε ενοχές αν δεν κάνουμε τίποτα;
- Πέτερ Μαγιάρ: Αντιμέτωπος με το «βαθύ κράτος» του Όρμπαν


