Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Βολές κατά των διωκτικών αρχών από τους συνηγόρους του Αγγελέτου Κανά
Τις διωκτικές αρχές κατηγόρησαν για απόκρυψη στοιχείων, έλλειψη αποδείξεων και συρραφή άλλων δικογραφιών οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου για την τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ, Αγγελέτου Κανά, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τις διωκτικές αρχές κατηγόρησαν για απόκρυψη στοιχείων, έλλειψη αποδείξεων και συρραφή άλλων δικογραφιών οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου για την τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ, Αγγελέτου Κανά, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, την Τρίτη, οι Αλέξης Κούγιας και Μιχ.Καλογήρου, συνήγοροι του Αγγελέτου Κανά, κατήγγειλαν ότι οι διωκτικές αρχές «έστησαν το σενάριο αξιοποίησης της ψευδομαρτυρίας» της Σοφίας Κυριακίδου, καθώς και ότι «απέκρυψαν από τον ερευνώντα εισαγγελέα Μύτη έγγραφα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι ο Κανάς δεν είναι ο Τζορτζ του ΕΛΑ».
Μεταξύ άλλων, παρουσίασαν έγγραφο των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το οποίο δράστες των δύο βομβιστικών επιθέσεων, κατά του μπαρ Όσκαρ και του Σαουδάραβα πρέσβη, ήταν αλλοδαποί.
Παράλληλα, έκαναν λόγο για «έλλειψη στοιχείων αφού η δικογραφία είναι άδεια και πρόκειται ουσιαστικά για συρραφή άλλων δικογραφιών κλειδωμένων σε ντουλάπια. Η υπόθεση χτίστηκε πάνω σε έναν τρομονόμο που οδηγεί στην κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας, σε παραβιάσεις και περιστολή των δικαιωμάτων».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59