Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηδεύτηκε στο Α Νεκροταφείο Αθηνών η Ρένα Βλαχοπούλου

Κηδεύτηκε στο Α Νεκροταφείο Αθηνών η Ρένα Βλαχοπούλου

Πλήθος συναδέλφων, φίλων και θαυμαστών αποχαιρέτησε το Σάββατο για πάντα τη Ρένα Βλαχοπούλου. Η αξέχαστη ηθοποιός κηδεύτηκε το μεσημέρι δημοσία δαπάνη στο Α Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για να καλυφθεί από δεκάδες λουλούδια...

36

Πλήθος συναδέλφων, φίλων και θαυμαστών αποχαιρέτησε το Σάββατο για πάντα τη Ρένα Βλαχοπούλου. Η αξέχαστη πρωταγωνίστρια κηδεύτηκε το μεσημέρι δημοσία δαπάνη στο ναό Αγίων Θεοδώρων του Α Νεκροταφείου Αθηνών.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια που έστειλαν γνωστοί πολιτικοί και καλλιτέχνες, από τα οποία ξεχώρισαν αυτό του πρωθυπουργού και υπουργού Πολιτισμού Κώστα Καραμανλή, της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού Φάνης Πάλλη Πετραλιά, της δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη, του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Μίμη Πλέσσα, και πολλών άλλων.

Την Ρένα Βλαχοπούλου τίμησε με την παρουσία του στην κηδεία που έλαβε χώρα στο Α Νεκροταφείο Αθηνών ο υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης.

Από την Κέρκυρα ήρθαν για να παραστούν στην κηδεία της Ρ.Βλαχοπούλου πολλοί φίλοι, αλλά και απλοί συμπατριώτες της, που την αγαπούσαν, θεωρώντας την μέλος της οικογένειάς τους, ενώ η κερκυραϊκή φιλαρμονική ορχήστρα Μάντζαρος εξέφρασε με μουσική τον τελευταίο αποχαιρετισμό, εκπληρώνοντας αυτή την επιθυμία της.

Η σορός της αγαπημένης ηθοποιού είχε εκτεθεί από την Παρασκευή σε λαϊκό προσκύνημα, στο παρεκκλήσι του Λαζάρου εντός του νεκροταφείου.

Δεκάδες λουλούδια είχαν σκεπάσει από νωρίς το φέρετρο της «αιώνιας σαραντάρας» του κινηματογράφου και του θεάτρου, που πέθανε την Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 81 ετών.

Ο σύζυγός της Γιώργος Λαφαζάνης έφτασε την Παρασκευή στο παρεκκλήσι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, φίλησε δύο φορές τη σορό και καταβεβλημένος κάθισε ανάμεσα σε άλλους συγγενείς. Από νωρίς βρισκόταν εκεί ο αδελφός της Ρένας Σπύρος Βλαχόπουλος, η αδελφή του συζύγου της και κάποιοι φίλοι.

Από τους συναδέλφους της μεγάλης ηθοποιού πρώτοι έφτασαν η Αννα Φόνσου, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Έλντα Πανοπούλου και η επίσης Κερκυραία Αντζελα Γκερέκου.

«Χάσαμε την αιώνια έφηβη της σκηνής και της οθόνης. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν μια ολυμπιονίκης της ζωής, ολυμπιονίκης στο κέφι, στη χαρά» δήλωσε η Αννα Φόνσου.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024