
Επίθεση των Ισραηλινών στην πόλη της Γάζας με στόχο πυρήνες Παλαιστίνιων εξτρεμιστών
Ισραηλινά ελικόπτερα έπληξαν την Κυριακή στόχους στην πόλη της Γάζας, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους. Στο στόχαστρο των Ισραηλινών, η κατοικία του Αμπού Μαλίκ Τζίντια, ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με την Ισλαμική Τζιχάντ.
30
Ισραηλινά ελικόπτερα έπληξαν την Κυριακή στόχους στην πόλη της Γάζας, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους. Στο στόχαστρο των Ισραηλινών, η κατοικία του Αμπού Μαλίκ Τζίντια, ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με την Ισλαμική Τζιχάντ.
Η επίθεση έγινε στην περιοχή Ζεϊτούν της πόλης, η οποία θεωρείται προπύργιο των μαχητών που πραγματοποιούν εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια εξέγερση κατά της ισραηλινής κατοχής.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την επίθεση καταστράφηκε ολοσχερώς η κατοικία του Αμπού Μαλίκ Τζίντια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.
Σημαντικές ζημιές υπέστησαν κατοικίες και κτίρια γύρω από το σπίτι του Τζίντια.
Λίγες ώρες αργότερα, Ισραηλινοί στρατιώτες περαγματοποίησαν επιχείρηση σε καταυλισμό προσφύγων στη Δυτική Όχθη, ανοίγοντας πυρ εναντίον εκατοντάδων νεαρών Παλαιστινίων που πετούσαν πέτρες.
Η επιχείρηση έγινε ύστερα από πληροφορίες ότι ένας Ισραηλινός πολίτης είχε αποκλειστεί στον καταυλισμό Καλάντια και δέχθηκε επίθεση από κατοίκους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ταφόπλακα στο «θεσμικό» προφίλ Μητσοτάκη από Γεωργιάδη που στοχοποιεί την Κοβέσι προσωπικά
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 79-70: Οι Μονεγάσκοι στον δρόμο του Ολυμπιακού
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
