Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κιτρινόμαυρος» ο Σοάρες-Για ακόμα έναν χρόνο στην ΑΕΚ οι Κωνσταντινίδης, Πέτκοφ

«Κιτρινόμαυρος» ο Σοάρες-Για ακόμα έναν χρόνο στην ΑΕΚ οι Κωνσταντινίδης, Πέτκοφ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Αλεχάντρο Σοάρες, μετά την αποδοχή από τον ΟΦΗ της πρότασης των 50.000 ευρώ. Για έναν ακόμη χρόνο ανανέωσαν ο Κωνσταντινίδης και ο Πέτκοφ. Κυκλοφορούν τα διαρκείας της Ένωσης», που αφορούν μόνο στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

66

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Αλεχάντρο Σοάρες, μετά την αποδοχή από τον ΟΦΗ της πρότασης των 50.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα λάβει 80.000 ευρώ για ένα χρόνο.

Ο Αλεσάντρε Σοάρες γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1973 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ύψος 1,74 μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς της Μποταφόγκο και έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία με την Κρουζέιρο.

Πριν έρθει στην Καλαμάτα (στα μέσα της περιόδου 1997-1998), είχε παίξει και στις Λουζιάνια, Βάσκο ντα Γκάμα και Μοντεσκλάρος. Από την Καλαμάτα ο Σοάρες έφυγε το 2001 και από τότε αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Στην Α΄ Εθνική μετράει 184 αγώνες και 42 γκολ.

Για έναν ακόμη χρόνο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος παράλληλα συμφώνησε με τη διοίκηση για τη ρύθμιση των χρημάτων, που του οφείλονται.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη για τη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα και τη διάθεσή του να συνεργαστεί με τη διοίκηση, ρυθμίζοντας τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ για έναν χρόνο» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της «Ένωσης».

Σε ρύθμιση των οφειλομένων έφτασε η ΑΕΚ και με τον Μίλεν Πέτκοφ, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε για ακόμα έναν χρόνο.

Σε ότι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, και τα περίπου 10.000 εισιτήρια διαρκείας, που έχουν κυκλοφορήσει αφορούν θύρες μόνο του κάτω διαζώματος για να μειωθεί το κόστος λειτουργικότητας.

Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει τα παρακάτω:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για το μέχρι στιγμής ενδιαφέρον και τη συνεργασία τους στη διάθεση των καρτών διαρκείας. Στο πλαίσιο αυτό και για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση σας γνωστοποιούμε ότι:

» 1. Στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή διατίθενται 9.862 εισιτήρια και βρίσκονται στις εξέδρες του κάτω διαζώματος. Η διοίκηση της ομάδας προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει το άνω διάζωμα μειώνοντας έτσι το κόστος λειτουργίας του Ολυμπιακού Σταδίου.

» Από τη στιγμή που εξαντληθούν αυτά τα εισιτήρια η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κυκλοφορήσει όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα εισιτήρια στο κάτω διάζωμα. (Επισημαίνεται ότι ανάλογα με την πορεία των πωλήσεων είναι πιθανόν να λειτουργήσει και το άνω διάζωμα).

» 2. Το 90% των προς διάθεση εισιτηρίων βρίσκονται σε εξέδρες με σκέπαστρο.

» 3. Τα εισιτήρια που διατίθενται στη Θύρα 21 (τα οποία τιμώνται 150 ευρώ) διευκρινίζεται ότι στους αγώνες με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, θα μεταφέρονται – κατά αντιστοιχία των θέσεων – στη Θύρα 34 (άνω διάζωμα).

» 4. Οι θύρες των οποίων τα εισιτήρια δεν προσφέρονται προς πώληση, θα διατεθούν από τη Δευτέρα 26/7, στους αναγνωρισμένους συνδέσμους της ομάδας.

» 5. Η αγορά καρτών διαρκείας με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει από το διαδίκτυο ή από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (Γ Σεπτεμβρίου 144- Αθήνα, 4ος όροφος).

» 6. Από την ερχόμενη εβδομάδα (26.07.04) θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων τηλεφωνικός αριθμός με αστική χρέωση».

«Κατάσκοπος» Μήνου!

Στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ επέστρεψε ο Αντώνης Μήνου ως συνεργάτης του Σάντος σε ρόλο κατασκόπου, ενώ μετά από 32 χρόνια, παρελθόν αποτελεί ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Πανταζής.

Αγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Λάκη Νικολάου, καθώς νέος γιατρός ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο ορθοπεδικός Ιωάννης Λεβάκος.

* Την έκδοση τίτλων ονομαστικών μετοχών μετά την έγκριση και πιστοποίηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που έγινε σε προηγούμενη συνεδρίαση, αποφάσισε το «κιτρινόμαυρο» ΔΣ.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024