
Δολοφονήθηκε ανώτατο στέλεχος της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Ανώτατο στέλεχος της Χεζμπολάχ δολοφονήθηκε τη Δευτέρα στο Λίβανο. Πρόκειται για τον Γκαλέμπ Αουάλι, ο οποίος σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό του. Κατά πληροφορίες, την ευθύνη της ενέργειας ανέλεβε οργάνωση εξτρεμιστών σουνιτών.
53
Ανώτατο στέλεχος της Χεζμπολάχ δολοφονήθηκε τη Δευτέρα στο Λίβανο. Πρόκειται για τον Γκαλέμπ Αουάλι, ο οποίος σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό του.
Την είδηση μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο πηγές από την εν λόγω οργάνωση. Ο Αουάλι σκοτώθηκε ενώ έφευγε από το σπίτι του.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η έκρηξη σημειώθηκε μόλις το ηγετικό στέλεχος της Χεζμπολάχ άναψε τη μηχανή του αυτοκινήτου του.
Το χτύπημα σημειώθηκε στα νότια προάστια της Βηρυτού, όπου κυριαρχούν οι σιίτες εξτρεμιστές της Χεζμπολάχ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης ανέλεβε η οργάνωση εξτρεμιστών σουνιτών Τζουντ αλ Σαμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 79-70: Οι Μονεγάσκοι στον δρόμο του Ολυμπιακού
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
