
Πολύνεκρη τραγωδία προκάλεσε ισχυρή έκρηξη σε χωριό της Β.Κίνας
Δεκαέξι νεκροί και 8 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο χωριό Χουιλόνγκ της Κίνας, από μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που διατηρούσε παράνομα σε αποθήκη του σπιτιού του αγρότης της περιοχής.
88
Δεκαέξι νεκροί και οκτώ τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο χωριό Χουιλόνγκ της Βόρειας Κίνας, από μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που διατηρούσε παράνομα σε αποθήκη του σπιτιού του αγρότης της περιοχής.
Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης από την έκρηξη που συγκλόνισε το χωριό Χουιλόνγκ της επαρχίας Τζιαοκού ισοπεδώθηκαν 12 σπίτια και δημιουργήθηκε κρατήρας βάθους 2 μέτρων και πλάτους 3 μέτρων.
Από την έκρηξη σκοτώθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας του αγρότη, ενώ οι οκτώ τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.
Η αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους ο αγρότης είχε συγκεντρώσει τόση μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο σπίτι του, αν και στην Κίνα τα βιομηχανικά εκρηκτικά κυκλοφορούν ελεύθερα, ειδικά στην επαρχία.
Εκρηκτικά ή βεγγαλικά κατασκευάζονται και αποθηκεύονται παράνομα, με συνέπεια εκατοντάδες άτομα να σκοτώνονται κάθε χρόνο σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Κίνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Τραμπ vs πρίγκιπα Χάρι – «Πώς τα πάει; Πώς είναι η σύζυγός του;»




