Ακυρώθηκαν πτήσεις για Πορτογαλία που θα μετέφεραν Έλληνες φιλάθλους
Με τη... χαρά της νίκης έμειναν τουλάχιστον 150 φίλαθλοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν τελικά να φθάσουν στην Πορτογαλία για να συμπαρασταθούν στον κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε η εθνική ομάδα ποδοσαφίρου κόντρα στη Γαλλία για τα προημιτελικά του EURO 2004.
27
Με τη… χαρά της νίκης έμειναν τουλάχιστον 150 φίλαθλοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν τελικά να φθάσουν στην Πορτογαλία για να συμπαρασταθούν στον κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε η εθνική ομάδα ποδοσαφίρου κόντρα στη Γαλλία για τα προημιτελικά του EURO 2004.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω κακής συνεννόησης του γραφείου ταξιδίων Tempo Holiday, το οποίο είχε ναυλώσει δύο αεροσκάφη για πτήσεις τσάρτερ προς την Πορτογαλία.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο διευθυντής του γραφείου κ. Κυριάκης, το πρώτο τσάρτερ ήταν να αναχωρήσει στις 4:30 το πρωί, αλλά τελικά αναχώρησε στις 8:30, με 4 ώρες καθυστερηση.
Το δεύτερο τσάρτερ είχε ώρα αναχώρησης στις 2 το μεσημέρι, αλλά το αεροσκάφος γαλλικής εταιρείας που είχε ναυλωθεί δεν μπορούσε να έλθει στο αεροδρομιο πριν τις 4 το απόγευμα.
Με δεδομένο το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι έχουν ήδη ανακοινώσει πως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις προσγειώσεις των αεροσκαφών λόγω αυξημένης κίνησης, το ελληνικό τσάρτερ θα έφθανε στη Λισαβόνα γύρω στις 18:30, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι οι Έλληνες φιλαθλοι δεν θα προλάβαιναν να μπουν στο γήπεδο.
Έτσι, η εταιρεία ακύρωσε την πτήση και σύμφωνα με τον κ. Κυριάκη επιστράφηκαν τα χρήματα στους φιλάθλους.
Ανάλογο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και με το γραφείο ταξιδίων της εταιρείας Γκίνη, όπου ο υπευθυνος της εταιρείας ανακοίνωσε οτι οι Έλληνες φιλαθλοι θα αποζημιωθούν, καθώς και με άλλα ταξιδιωτικά γραφεία που είχαν οργανώσει πτήσεις προς τη Λισαβόνα.
Πάντως, σύμφωνα με το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, τα ελληνικά τουριστικά γραφεία δεν έχουν καμία ευθύνη για τις κυρώσεις των πτήσεων.
Μάλιστα, οι πράκτορες επιρρίπτουν ευθύνες στην πορτογαλική πλευρά για το γεγονός ότι τα αγγλικά τσάρτερ που αναχωρούσαν σήμερα μαζικά για τη Βρετανία, παρέμεναν στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, με αποτέλεσμα να είναι ανέφικτη η προσέγγιση των τσάρτερ από τη χώρα μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Vita: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Ζωτικοί Χώροι» / Vital Spaces: Εγκαίνια για την εικαστική έκθεση στο «Nō» της οδού Αντισθένους
- Κοβέσι: Υπάρχει θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις της ευρωπαϊκής εισαγγελίας – Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις
- Σκύδρα: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία μετά από σύγκρουση με ζώο
- Τραμπ: Πλήγμα από Βιρτζίνια εν όψει midterms – Αλλάζει ο εκλογικός χάρτης δίνοντας ώθηση στους Δημοκρατικούς
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ διορισμού μετακλητών – Δημιούργησε γαλάζιο κράτος κομματικών φίλων
- Γιώργος Μυλωνάκης: Διασωληνωμένος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442