Στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ζακ Σιράκ – Σύναντηση με την Γ.Αγγελοπούλου
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση του Ζακ Σιράκ με την πρόεδρο της «Αθήνα 2004». Η Γιάννα Αγγελοπούλου πρόσφερε στον Γάλλο πρόεδρο μία Ολυμπιακή δάδα, ενώ εκείνος επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα για τους Αγώνες.
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση του Ζακ Σιράκ με την πρόεδρο της «Αθήνα 2004». Η Γιάννα Αγγελοπούλου πρόσφερε στον Γάλλο πρόεδρο μία Ολυμπιακή δάδα, ενώ εκείνος επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα την περίοδο των Αγώνων.
Αναφερόμενη στη συζήτηση που είχε με τον Ζακ Σιράκ η Γιάννα Αγγελοπούλου σημείωσε ότι ο Γάλλος ηγέτης εξέφρασε το θαυμασμό του για την προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, προκειμένου να διοργανώσει επιτυχείς Αγώνες.
«Πιστεύει ότι η προετοιμασία δίνει μια μοναδική ευκαιρία στη χώρα μας να θεωρηθεί ότι είναι μέσα σε μία πολύ υψηλή στάθμη χωρών που έχουν παρόν, μέλλον και όχι μόνο παρελθόν.
» […] Είναι η στιγμή που όλα παραδίδονται, οι άνθρωποι είναι έτοιμοι, οι εγκαταστάσεις παραδίδονται, η Φλόγα διασχίζει τον κόσμο. Σε 10 μέρες φθάνει στο Παρίσι, την πόλη του φωτός.»
Μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Γάλλο πρόεδρο, η κυρία Αγγελοπούλου κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο όπου την ανέμενε ο δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας κ. Ντελανοέ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ