Στα τέλη του 2006 ανοίγει τις πύλες του το 424 Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Το 424 Γενικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη θα δοθεί σε χρήση από τα τέλη του 2006 δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επιθεώρησε την Τετάρτη τις κτιριακές εγκαταστάσεις του.
Το 424 Γενικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη θα δοθεί σε χρήση από τα τέλη του 2006 δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επιθεώρησε την Τετάρτη τις κτιριακές εγκαταστάσεις.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε, επίσης, ότι σε ό,τι αφορά την παραχώρηση στρατοπέδων στους δήμους, η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προηγούμενη πολιτική, και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα αξιοποίησης και μετεγκατάστασης των στρατοπέδων.
Ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος επισήμανε, πάντως, ότι τα χρονοδιαγράμματα θα αναθεωρηθούν, καθώς -όπως σημείωσε- υπάρχει καθυστέρηση. Ανέφερε, δε, ότι για να είναι το υπουργείο αποτελεσματικό, θα πρέπει να ξαναδεί το θέμα και να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ