Καμπανάκι Καραμανλή προς υφυπουργούς για τις πρόσφατες «παραφωνίες»
Έντονα ενοχλημένος είναι ο Κ.Καραμανλής από τις δηλώσεις υφυπουργών, που έρχονται σε αντίθεση με το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ και δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε ότι δεν θα ανεχτεί «μοναχικές διαδρομές».
Έντονα ενοχλημένος είναι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις πρόσφατες δηλώσεις και κινήσεις υφυπουργών, που έρχονται σε αντίθεση με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Κ.Καραμανλής συναντήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου με τους υπουργούς Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο και τους διαμήνυσε ότι «μοναχικές διαδρομές δεν θα γίνουν αποδεκτές».΄
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, ο πρωθυπουργός τους ζήτησε:
– Να ρίξουν και οι ίδιοι τους τόνους και να προσπαθήσουν να πείσουν τους υφυπουργούς τους να σταματήσουν τις δηλώσεις.
– Να λύσουν τα προβλήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
– Να διαμηνύσουν στους υφυπουργούς ότι στο μέλλον σε αυτού του είδους οι συμπεριφορές θα είναι αμείλικτος.
Ιδιαίτερα έντονη ήταν η συζήτηση του πρωθυπουργού με τον Νικήτα Κακλαμάνη, μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθανάσιου Γιαννόπουλου για το «φακελάκι». Ο πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε ότι δεν μπορεί να τον απομακρύνει τώρα, αλλά δεν ανεχτεί ανάλογη συμπεριφορά.
Λήξαν θεωρείται και το ζήτημα με τον υφυπουργό Εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο, καθώς άνθρωποι από το περιβάλλον του Πρ.Παυλόπουλου υποστήριζαν ότι «ο υφυπουργός από λάθος ενημέρωση πήρε την απόφαση για τον πρώην δήμαρχο Σκιάθου».
Το Μέγαρο Μαξίμου επισκέφθηκε και η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό ότι δεν υπάρχει, πλέον, πρόβλημα στις σχέσεις της με τον υφυπουργό Γιώργο Καλό, ενώ, τέλος, λήξαν θεωρείται και το θέμα της διαφωνίας του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη με τον υφυπουργό Αδάμ Ρεγκούζα για αύξηση της φορολογία.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.