Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Πτωτικές τάσεις επικρατούν, περίπου μία ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών, στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τρίτη. Ο γενικός δείκτης τιμών διαμορφώνεται στις 2.331,47, σημειώνοντας πτώση κατά 0,64%.
53
Πτωτικές τάσεις επικρατούν, περίπου μία ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών, στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τρίτη. Ο γενικός δείκτης τιμών διαμορφώνεται στις 2.331,47, σημειώνοντας πτώση κατά 0,64%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,73%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχει απώλειες σε ποσοστο 0,84% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει πτώση κατα 1,15%.
Πτωτικές τάσεις επικρατούν σε όλους τους επιμέρους κλαδους, με εξαίρεση των Τηλεπικοινωνιών, που ενισχύεται κατά 0,69%. Οι ασφάλειες έχουν τη μεγαλύτερη πτώση κατα 2,56%. Ακολουθούν με απώλειες 1,91% και 1,78% οι κλάδοι των Εκδόσεων και των Ορυκτών Τσιμέντων αντίστοιχα.
Η αξία των συνάλλαγών ανέρχεται στα 19,2 εκατ. ευρώ. Απο τις μετοχές που έχουν κάνει πράξη 30 ενισχύονται, 190 έχουν απώλειες και 54 είναι σταθερές.
ΑΠΕ
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από κεραυνό σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μπολσονάρου
- Κοντά σε νέα εποχή η Λίβερπουλ: «Απολύεται ο Σλοτ, τον αντικαθιστά ο Αλόνσο»
- Λέπρα: Όχι απλώς υπάρχει, αλλά πρέπει να τύχει περισσότερης προσοχής
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είμαι θυμωμένη, αλλά δεν έχω ευχηθεί το κακό κανενός – Δικαιοσύνη ζήτησα
- Σέρρες: Σε αναστολή καθηκόντων η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή – «Σοβαρή διοικητική παράβλεψη» λέει το υπουργείο Παιδείας
- Μπενίτεθ: «Αξίζαμε να νικήσουμε»

